Gjuteridagarna 16-17 maj

0
1384

Utskick från Svenska Gjuteriföreningen

Välkommen till Gjuteridagarna i Västerås

Välkommen till gjuteribranschens årliga konferens Gjuteridagarna som i år hålls den 16-17 maj 2023 på The Steam Hotel i Västerås.

Temat för konferensen är “2030 – grön omställning i en osäker omvärld”. Vi bjuder på spännande föredrag om några av de olika faktorer som bidrar till den osäkerhet som vi lever och verkar i. Några av dessa är säkerhet, elförsörjning, elpriser mm. Men vi tittar också på några av de stora utmaningar vi har framför oss gällande den gröna omställningen.

Program kommer att finnas tillgängligt inom kort.

Då intresset för konferensen var stort förra året kan du redan nu säkra din plats och boka övernattning till ett förmånligt pris. Anmäl dig redan nu!

Fram till den 8 mars går det att avboka kostnadsfritt (efter det kan du överlåta din plats till annan person på ditt företag).

Klicka här för mer information. Klicka här för att anmäla dig.

Sista anmälningsdag 8 mars.

Leverantörsutställning

Vi välkomnar Svenska Gjuteriföreningens leverantörsmedlemmar att ställa ut i samband med Gjuteridagarna.

Efter önskemål från konferensdeltagare och utställare kommer utställningen i år att pågå båda dagarna. Det är ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Utställaravgift är 6 500 kr/företag (tillkommer på konferensavgiften).I avgiften ingår 4m2 utställningsyta, bord, stol och eluttag.

Anmälan till utställningen görs i samband med ordinarie anmälan. Endast en deltagare per företag behöver anmäla sig till utställningen, övriga från företaget behöver endast anmäla sig till konferensen.